EMAILL MARETING VOOR RESTAURANTS

E-mail is een uitstekende manier voor restaurants om rechtstreeks contact op te nemen met hun klanten. E-mailmarketing is populair vanwege de ROI, die volgens sommige bronnen bijna $ 41 kan opleveren voor elke uitgegeven dollar.

Restaurants kunnen e-mailmarketing op verschillende manieren gebruiken. Het promoten van eten en evenementen is een voor de hand liggende manier. Alleen adverteren zal er echter al snel toe leiden dat uw e-mails beperkt blijven tot de spamstapel. Moedig klanten in plaats daarvan aan om uw e-mails te openen door ervoor te zorgen dat ze allemaal veel waarde hebben. Dit kan in de vorm zijn van aanbiedingen, interessante recepten of verhalen over het restaurant.

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van een e-mailmarketingstrategie in uw restaurant, bekijk dan hier onze complete gids over het onderwerp. Of bekijk enkele van de meest populaire e-mailmarketingplatforms, waaronder MailChimp en GetResponse.

Uw restaurant op zoekmachines krijgen kan een geweldige manier zijn om uw restaurant te promoten. Het zorgt ervoor dat mensen uw restaurant kunnen vinden wanneer ze proberen te beslissen waar ze gaan eten.

Restaurant 1714-schiedam.nl